Debriefingweek voor leiders en echtgenoten

Debriefing is in de wereld van christen-leidinggevenden nog een relatief onbekend fenomeen. Het is een expertise die erop is gericht leiders adequaat te begeleiden bij de specifieke uitdagingen van hun taak. Debriefing helpt om opgedane ervaringen te integreren en te verwerken zodat je als leider weer vrij bent voor de toekomst.

Met ‘The Exchange at the Cross’ (De ruil bij het kruis) heeft Le Rucher Ministries een uniek debriefingmodel ontwikkeld (www.lerucher.org). Van 22 tot 26 januari 2018 biedt een team van debriefers die in dit model zijn getraind, een speciale debriefingweek aan voor leiders en hun echtgenoten. De week zal plaatsvinden op het Landgoed Pauwenhof te Voorthuizen.

Onderwerpen die tijdens deze week aan de orde komen zijn onder meer omgaan met veranderingen, stress en crises; omgaan met conflicten, kritiek en onrecht; en de betekenis van Jezus’ dood en opstanding voor je (positieve én negatieve) ervaringen als leider/echtgenoot. Daarnaast is er gelegenheid om in persoonlijke gesprekken en in gesprek met God met deze thema’s aan de slag te gaan.

Wil je:
• tijd nemen voor bezinning
• het verleden verwerken en achter je laten
• in stress en veranderingen blijven schuilen in Gods liefde
• genezing ontvangen
• verder gaan met nieuwe visie en hoop
meld je dan aan bij de VPE via leidersretraite@vpe.nl of bij Arie Baak (leider van de week) via baakarie@omf.nl.

Kosten all-in: € 425 p.p. of € 800 per echtpaar

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.