MISSIE.NU op 29 september in Ede

Beste leider,

Wie neem jij op 29 september mee naar MISSIE.NU? Wie uit jouw gemeente wil jij eens laten inspireren in een denkproces over kerk-zijn anno 2017? Een paar van je oudsten? De hele raad misschien? Een werkgroep of denktank uit je gemeenten? Je echtgenoot, of gewoon een geïnteresseerd gemeentelid?

Zoals je misschien weet organiseren ABC en Unie sámen de tweede editie van de vorig jaar succesvolle inspiratiedag voor leiders en voorgangers rondom missie in Nederland. We hebben dit jaar buitengewoon boeiende sprekers, zoals Miranda Klaver en Gert-Jan Roest, maar ook workshops van Jan Wolsheimer, Rikko Voorberg, Ingeborg Janssen, Oscar Lohuis, Jaap-Harm de Jong, Kees van den Berg, Margreet Feitsma en Henk Bakker!

Het thema van de dag is ‘Verbinding verbroken?’, waarbij we met elkaar willen nadenken en stilstaan bij de ontwikkelingen in wereld en maatschappij en de impact daarvan op kerk-zijn vandaag de dag. We gaan daar in workshops verder over nadenken als het gaat om films, kunst, jeugd, muziek, maar ook de wijk, gebed en Bonhoeffer! Als geloofsgemeenschappen vinden we het essentieel om hierover met elkaar, en dus ook graag met jou in gesprek te zijn. Het is dan ook een mooie gelegenheid om bekende, onbekende en nieuwe collega’s in dit veld te ontmoeten. Als je je nog niet hebt opgegeven kun je dat nog snel doen via www.missie.nu! We zien uit naar je komst!

Heb je nog een vraag: bel of mail even!

Marijn Vlasblom, organisator MISSIE.NU
Telefoon: 020-2103024
marijn.vlasblom@baptisten.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.