Verzekering vergelijken met polischeck Pro Life

Pro Life Verzekeringen maakt het nu mogelijk om op een eenvoudige manier je huidige zorgverzekering te vergelijken met het aanbod van henzelf. Overstappen van de ene naar de andere zorgverzekeraar kan jaarlijks in de periode tussen half november en 31 januari.

Met de Pro Life Polischeck vergelijk je eenvoudig de zorgverzekering die je nu hebt met het aanbod van Pro Life. Vul nu alvast je gegevens in, dan krijg je – zodra de premies en vergoedingen voor 2018 bekend zijn – van Pro Life een vergelijking toegestuurd. Vanaf dat moment kunt je overstappen naar Pro Life.

Met vragen kun je rechtstreeks bij Pro Life terecht, via een online formulier of op werkdagen telefonisch via nummer 0900 887 65 43 (gratis, bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur).

Met korting verzekeren

ABC Gemeenten Nederland heeft met de christelijke zorgverzekeraar Pro Life afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Wie aangesloten is bij een ABC-gemeente kan zich daardoor met korting laten verzekeren.Vind hier de voordelen nog eens op een rijtje.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.