Afscheid en intrede Orlando en Nelleke Bottenbley

Op D.V. zondag 10 september neemt de Vrije Baptistengemeente Bethel afscheid van het voorgangersechtpaar Orlando en Nelleke Bottenbley. Dat gebeurt in twee identieke diensten die respectievelijk om 09.00 uur en 13.00 uur beginnen. Belangstellenden zijn van harte welkom om een van beide diensten bij te wonen.

Orlando en Nelleke zijn circa 29 jaar voorgangersechtpaar geweest binnen de Bethelgemeente. De gemeente kijkt met dankbaarheid terug op hetgeen de Heer door hun bediening heen heeft gedaan. Velen mochten in die jaren Jezus Christus leren kennen als hun persoonlijke Verlosser en Heer. Uiteraard wordt in de afscheidsdiensten teruggeblikt op die 29 jaar. Orlando Bottenbley zal zelf ook spreken. De leiding is in handen van Jacob Folkerts, die Orlando in september 2016 is opgevolgd. Tijdens beide diensten is er een programma voor de kinderen van groep 1 t/m 8 (Kinderkerk) en is er crèche. Na afloop van beide diensten is er gelegenheid om het echtpaar te ontmoeten in ontmoetingsruimte ‘de Herberg’.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze mailen naar communicatie@bethel.nl.

Intrede in Amsterdam
Op D.V. zondag 17 september viert Baptistengemeente De Verbinding in Amsterdam met een feestelijke dienst de intrede van Orlando en Nelleke Bottenbley als voorgangersechtpaar. Deze dienst begint om 16.00 uur en wordt gehouden in het gebouw De Ontmoeting aan de Louis Couperusstraat 133. Aansluitend is er een receptie, waarbij gelegenheid is om Orlando en Nelleke te feliciteren. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze dienst. Opgeven kan door een e-mail te versturen naar info@bgdeverbinding.nl.

Lees hier de uitnodiging voor de intrededienst.

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.