Algemene Ledenvergaderingen 2017

Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangekondigd, de Algemene Ledenvergadering in het voorjaar 2017 zal worden gehouden op woensdag 19 april 2017 in Doorn. Ook deze ALV zal bestaan uit een middagprogramma met discussie over een aantal onderwerpen. Boudewijn van Schoonhoven, directeur van CAMA Zending zal in het middagprogramma in gesprek met de aanwezigen over het zending.

Het doel is om een zendingsplan voor ABC Zending op te stellen. Ook zal een deskundige ons informeren over de beveiliging van onze samenkomsten. Ook zal er een avondprogramma met informatie over het proces van samengaan met de Unie van Baptistengemeenten en verder vooral een huishoudelijk deel.

De najaarsvergadering in 2017 zal evenals dat in 2016 het geval was, onderdeel zijn van een bijeenkomst voor de achterban van de Unie van Baptistengemeenten en de achterban van ABC Gemeenten. Onderdeel van deze bijeenkomst zijn de afzonderlijke algemene ledenvergaderingen van beide kerkgenootschappen. Deze bijeenkomst zal worden gehouden op woensdag 15 november 2017 in Amsterdam. De locatie zal nog nader worden bekend gemaakt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.