CAMA Zending zendt elf nieuwe zendelingen uit

Sinds het begin van 2018 heeft CAMA Zending elf nieuwe zendelingen uitgezonden. Het is voor CAMA Zending, de achterban en betrokkenen een grote verrassing dat er maar liefst elf nieuwe zendelingen onderweg zijn naar de minst bereikte volken wereldwijd. CAMA Zending is dankbaar voor deze groei. De groep zendelingen vanuit CAMA Zending is in één jaar gegroeid van 48 in 2018 naar 59 in 2019.

De nieuwe zendelingen worden uitgezonden naar gebieden en volken waar het christelijk getuigenis nog gering is. Zo gaan de nieuwe zendelingen werken in Jordanië, India, Senegal, Cambodja en Portugal. Het doel is om onder alle bevolkingsgroepen volgelingen van Jezus te maken en om hen samen te brengen in missionaire gemeenten.

CAMA Zending gelooft dat elk persoon de kans moet hebben om Jezus te leren kennen. De grootste nood, armoede, onrecht en vervolging is dat niet iedereen deze kans krijgt. Door het uitzenden van zendelingen brengt CAMA Zending hier verandering in. “Het feit dat we in 2019 met elf zendelingen gegroeid zijn is dan ook een enorme winst voor Gods Koninkrijk. We zijn verbaasd, verbluft, maar vooral positief verrast dat God ons elf nieuwe helden heeft geschonken. Wellicht is het menselijk gezien onmogelijk, maar ook in 2019 hopen we weer nieuwe zendelingen uit te kunnen zenden, juist naar de minst bereikte volken.”, aldus Marcel Oosterkamp (relatiemanager zendelingen).

Meer weten over deze zendelingen? Bekijk dan hier het magazine ‘De Pionier’ of kijk op www.camazending.nl.

Op de foto: familie Okker.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.