COTActueel

Het COTA kijkt met dankbaar enthousiasme terug op de studiedag ‘Hermeneutiek en Hete Hangijzers’ op 25 november in Woerden. Ruim tachtig deelnemers (mannen èn vrouwen), uitdagende inleidingen, boeiende groepsgesprekken en een spetterende forumdiscussie als uitsmijter. Bekijk hier een link naar de opnamen van de dag

De komende periode zullen wij evalueren hoe de voorstellen voor de begeleiding van voorgangers (nota 2015) in de praktijk toegepast worden. Met name mentoring en supervisie komen nog onvoldoende uit de verf.

Ook het geestelijk leven (deeper life) van de voorganger heeft onze aandacht, en wordt mogelijk het thema van een volgende studiedag. In de tweede week van januari hebben enkele COTA-leden als try out een retraite met een twintigtal voorgangers en discipelen georganiseerd. Die bleek in een diepe behoefte te voorzien.

Wij blijven nauw betrokken bij de curriculumontwikkeling aan het Baptisten Seminarium. Daarbij is ook (de afstemming van) ons ordinatietraject onderwerp van vruchtbaar gesprek met het College van Beroepbaarstelling geweest.

Namens het COTA,

Hans Wulffraat, voorzitter

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.