De Ruil bij het KRUIS

EEN GESTRUCTUREERD DEBRIEFPROGRAMMA VOOR LEIDERS

Debriefing is in de wereld van christen-leidinggevenden nog een relatief onbekend fenomeen. Het is een expertise die erop is gericht leiders adequaat te begeleiden bij de specifieke uitdagingen van hun taak. Debriefing helpt om opgedane ervaringen te integreren en te verwerken zodat je als leider weer vrij bent voor de toekomst.

Met “The Exchange at the Cross” heeft Le Rucher Ministries een uniek debriefingsmodel ontwikkeld (www.lerucher.org). Van 30 januari tot 3 februari 2017 biedt een team van debriefers die in dit model zijn getraind, een speciale debriefingsweek aan voor leiders en hun echtgenoten. De week zal plaatsvinden op het prachtige landgoed de Pauwenhof te Voorthuizen.

Thema’s
Onderwerpen in deze week zijn o.a. omgaan met veranderingen, stress en crises; omgaan met conflicten, kritiek en onrecht; de betekenis van Jezus’ dood en opstanding voor je (positieve én negatieve) ervaringen als leider / echtgenoot. Daarnaast is er gelegenheid om in persoonlijke gesprekken en in gesprek met God met deze thema’s aan de slag te gaan.

Wil je:

  • tijd nemen voor bezinning
  • het verleden verwerken en achterlaten
  • in stress en veranderingen blijven schuilen in Gods liefde
  • genezing ontvangen
  • verder gaan met nieuwe visie en hoop

 

Meld je dan aan bij:

  • de VPE, leidersretraite@vpe.nl
  • Arie Baak, (leider van de week) baakarie@omf.nl

 

Kosten all-in: € 375 p.p. (€ 750 per echtpaar)

“Naast alle mooie dingen in je leiderschap kom je ook dingen tegen die stress geven, moeite of soms pijn veroorzaken. Ik weet uit eigen leven hoe levensveranderend het kan zijn als je dan een week apart zet om onder begeleiding alles van je af te praten en aan de voet van het kruis te brengen. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat er in Nederland nu een week komt speciaal voor leiders om in een vertrouwelijke omgeving tot rust te komen en een diepe verfrissing en ontmoeting met God te beleven. Het is mijn overtuiging dat iedere leider eens in de paar jaar zo een week nodig heeft om sterk en fris in de van God gegeven bediening te kunnen staan”.
Daniel Renger, Algemeen Secretaris VPE

“Als leider sta je bloot aan stress, teleurstelling en pijn. Wie is er dan voor jou om daarmee de weg te gaan naar Jezus? Marja en ik hebben mogen ervaren hoe zegenrijk en troostend het is als je liefdevol wordt meegenomen naar het kruis van Jezus. Het heeft ons de vrijheid gegeven het verleden achter te laten en met een schone lei nieuwe wegen in te slaan die God ons wees. Wij gunnen iedere leider in christelijk Nederland een dergelijke ervaring”.
Wieger Sikkema, Voorganger

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.