Debriefingsretraite ‘De ruil bij het kruis’

Van 7 tot en met 12 februari 2021 staat opnieuw de jaarlijkse debriefingsretraite ‘De ruil bij het kruis’ gepland, bestemd voor christelijke leiders.

Ooit stapte je in leiderschap met visie en een duidelijk gevoel van roeping. Als leider mogen dienen in Gods koninkrijk is immers een van de mooiste taken die er is.

Maar het blijkt vaak ook een van de zwaarste taken. Onderweg kan je visie verzwakken en je veerkracht worden aangetast. Of het nu door een crisis is, een plotselinge transitie, een pijnlijk verlies of in een geleidelijk proces – soms voel je dat je passie en vreugde in leiderschap niet meer zo sterk zijn als toen je begon. Soms raak je je gevoel van roeping kwijt.

Heb je het idee dat je dromen niet zijn uitgekomen? Lijkt je tank leeg? Of wil je de tijd nemen om met God lessen te trekken uit een heftige periode? Dan is deze debriefingretraite iets voor jou en je partner. Debriefing helpt om je ervaringen te verwerken en te integreren zodat jij als leider (en als echtpaar) nieuwe veerkracht krijgt en je weer vrij voelt voor de toekomst.

Een team ervaren debriefers begeleidt je om stil te staan bij de uitdagingen in je leven en leiderschap. In persoonlijke gesprekken en groepssessies kijk je naar de impact die stress, kritiek en conflict in jouw leven hebben. Hebben Jezus’ dood en opstanding betekenis voor jouw ervaringen als leider en echtgenoot/echtgenote?

Wil je:
➱ tijd nemen voor bezinning
➱ het verleden een plek geven
➱ in stress en veranderingen blijven schuilen in Gods liefde
➱ genezing ontvangen
➱ verder gaan met nieuwe visie en hoop
meld je dan aan voor deze retraite.

Data: 7-12 februari
Locatie: Conferentiecentrum De Glind
Meer info en opgave: Arie Baak: arie.baak@omfmail.com 
Kosten all-in: € 495 p.p. (€ 950 per echtpaar)

Ervaringen van deelnemers

De retraite heeft ons bijzonder goed gedaan. Na vijf jaar intensief werken in een gemeente was het fijn om ons verhaal te kunnen vertellen en op adem te komen. De debriefing heeft ons veranderd. De adviezen die er gegeven werden hebben ons leiderschap verrijkt. De korte onderwijssessies gaven ons inzicht, tips en tools om mee te nemen naar volgende situaties. Een aanrader, een must eigenlijk, voor iedereen die in leiderschap staat in een kerk of organisatie!

Stef Schagen, voorganger

Als leider sta je bloot aan stress, teleurstelling en pijn. Wie is er dan voor jou om daarmee de weg te gaan naar Jezus? Marja en ik hebben mogen ervaren hoe zegenrijk en troostend het is als je liefdevol wordt meegenomen naar het kruis van Jezus. Het heeft ons de vrijheid gegeven het verleden achter te laten en met een schone lei nieuwe wegen in te slaan die God ons wees. Wij gunnen iedere leider in christelijk Nederland een dergelijke ervaring.

Wieger Sikkema, voorganger

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.