Partnerschappendag met CAMA Zending succes

De eerste partnerschappendag voor gemeenten met een samenwerking met een gemeente op het zendingsveld is geslaagd! Samen met vertegenwoordigers van acht ABC- en Unie-gemeenten was woensdag 30 oktober een bijzondere bijeenkomst. Verschillende kerken met een partnerschap met een Baptisten- of CAMA- gemeente op het zendingsveld deelden ervaringen, ontmoetten elkaar en werden geïnspireerd. En dat alles onder het genot van een heerlijke Turkse maaltijd.

“Vanuit CAMA Zending zijn we erg dankbaar dat er al acht gemeenten zijn die samenwerken met een gemeente op het zendingsveld! Niet alleen de gemeente op het zendingsveld wordt gezegend, maar zeker ook de gemeenten in Nederland”, aldus Boudewijn van Schoonhoven, directeur van CAMA Zending.

Deelnemers vinden het nog zoeken om de samenwerking vorm te geven, maar zien nu al een duidelijk positief effect in hun eigen gemeente. “Het geloof en de toewijding die wij in de partnergemeenten zien is inspirerend” en “hun gebed werkt voor ons erg aanstekelijk”. Zomaar twee getuigenissen die laten zien dat de Nederlandse gemeenten gezegend zijn door de samenwerking.

Ook samenwerken met een Baptisten- of CAMA-gemeente op het zendingsveld? CAMA Zending helpt graag om een gemeente te vinden die past bij de visie en identiteit van jouw gemeente. Ga voor meer informatie naar de website van CAMA Zending. Je vind daar ook de mogelijkheid om vrijblijvend een koffie-afspraak in te plannen met Boudewijn van Schoonhoven.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.