Evangelisch College start nieuw collegejaar

In september is het nieuwe collegejaar van het Evangelisch College gestart. De in Zwijndrecht gevestigde onderwijsinstelling voor christelijk deeltijdonderwijs is er klaar voor om huidige en nieuwe studenten weer te ontvangen – en helemaal coronaproof.

De lessen gaan weer zoveel mogelijk klassikaal van start. Er zijn protocollen opgesteld, de leslocaties zijn ingericht op de anderhalvemeterafstand en waar nodig is uitgeweken naar een grotere leslocatie. Voor studenten die de lessen (nog) niet op locatie willen of kunnen bijwonen zijn er online mogelijkheden.

Nieuw: traject Gods Koninkrijk en de Heilige Geest
Nieuw dit collegejaar is het traject Gods Koninkrijk en de Heilige Geest, ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen het Evangelisch College, New Wine, Evangelisch Werkverband, Vineyard Benelux, Rafaël Nederland en Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten. In dit tweejarig studietraject wordt een stevige theologische basis gelegd vanuit de charismatische theologie van het Koninkrijk én worden studenten praktisch toegerust voor een leidinggevende taak in de gemeente. Op 8 september is begonnen met een (online) introductie, waarna de lessen in november zullen starten op de leslocaties in Amersfoort, Meppel en Zwijndrecht. Ruim veertig studenten hebben zich hier inmiddels voor aangemeld.

Proeflessen ETS-Bijbelcursus
De ETS-Bijbelcursus is met jaarlijks ruim 1200 cursisten de meest gevolgde cursus van het Evangelisch College. In deze cursus gaan cursisten in vier jaar tijd de hele Bijbel door. De cursus wordt aangeboden op 55 leslocaties en via het afstandsonderwijs. In september zijn de lessen ter kennismaking gratis toegankelijk. Aanmelden hiervoor kan via de website.

Evangelisch College
Het Evangelisch College biedt (deeltijd)opleidingen en cursussen voor volwassenen op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk, Pastoraat, Jongerenwerk, Prediking en Leiderschap. Verspreid over ruim 65 leslocaties in Nederland volgen jaarlijks ruim 2000 christenen een opleiding of cursus bij het Evangelisch College.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.