Even voorstellen: Gerard van der Schee

De bestuursleden en medewerkers van ABC Gemeenten stellen zich één voor één voor. Deze keer is het de beurt aan regiocoördinator Gerard van der Schee.

Met veel plezier zet ik me sinds 2012 in als Regiocoördinator. Die taak past goed bij me: meedenken in allerlei situaties van gemeenten. Vanuit mijn ervaring als gemeentelid, oudste, voorganger en gemeentestichter. Samen met voorgangers en oudsten zoeken naar wijsheid van God, want het gaat om Zijn Koninkrijk. Daar blijf ik diep gemotiveerd voor, ondanks een aantal teleurstellende ervaringen. Dat soort situaties hebben me uiteindelijk dieper bepaald bij het hart van God en het voorbeeld van Jezus. Wat een heilige compassie en genadige trouw. Het raakt mijn ziel. En daarom mag het mij ook wat kosten om bij te dragen aan gemeenteopbouw, missie en gerechtigheid.

In juni vierden Tineke en ik ons 40-jarig huwelijksjubileum. Een feestelijke dag met onze drie zoons, schoondochters en drie kleinzoons in onze tuin. Andere vrienden en familieleden die we er graag bij hadden willen hebben ontmoetten we persoonlijk. Zo stond deze hele zomer in het teken van relaties en dankbaarheid.

Wat we in onze vrije tijd doen? Tineke en ik vinden het erg leuk om er op uit te gaan op onze tandem. Van huis uit in Almere en omgeving, of elders nadat we de tandem op een speciale fietsendrager hebben meegenomen. En de tuin is voor ons een plek van ontspanning, ook als we bezig zijn het op orde te houden. Tineke doet de bloei, ik de snoei.

Verder houd ik van spelletjes doen, zoals vier-op-een-rij 3 dimensionaal. Daar wil ik met een vriend na de coronacrisis een landelijk kampioenschap voor organiseren. Je kunt je al aanmelden als belangstellende.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.