Wereldwijde familie van internationale kerken

In maart was het bestuur van de EMERALD (ABC-Europa) in Nederland. Tijdens de leidersconferentie konden voorgangers via hen nader kennismaken met onze internationale familie.
Misha uit Rusland leidde ons op gitaar, Yousef uit Jordanië vertelde over het prachtige werk onder Syrische vluchtelingen en Eoghan vertelde over de gemeente stichtende initiatieven van CAMA in Frankrijk.

Als je geïnspireerd bent door hun verhalen, kom dan vooral ook naar de EMERALD-conferentie in Frankfurt (1 t/m 4 mei). Je bent van harte welkom hier bij aan te sluiten. Een aantal voorgangers uit Nederland heeft zich al ingeschreven om te gaan. Voor meer informatie kun je terecht op de website van AWF.

Maar… veel belangrijker is nog dat we onze ABC-familie willen vragen om voor deze conferentie te bidden. Bid dat onze broers en zussen uit heel de regio (EMERALD: Europa & Midden-Oosten) veilig mogen reizen, geen uitdagingen op het gebied van visa zullen hebben. En uiteraard dat ze een geweldige conferentie met elkaar mogen beleven, waarin de naam van Jezus als Verlosser, Heiligmaker, Heelmaker en Koning verhoogd zal worden!

Hieronder vindt u twee korte filmpjes die zijn getoond, om bijvoorbeeld te delen in uw samenkomst.

 

 

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.