Gebedsonderwerpen ABC-gemeenten

Het bestuur van ABC Gemeenten wil deze nieuwsbrief gebruiken om ook enkele gebedsonderwerpen met elkaar te delen. Juist in het gezamenlijk gebed voor elkaar kunnen we de kracht van ons kerkgenootschap tonen.

Deze maand zijn er de volgende gebedsonderwerpen:

* Bid voor 2017. We leven in een wereld met steeds meer onzekerheden. Dank dat de Here God, de schepper van hemel en aarde, het alles in Zijn Hand heeft. Bid voor met name voor de christenen die vervolgd worden.

* Bid voor goede regiobijeenkomsten in de vier regio’s. Bid voor een goede opkomst en dat de bijeenkomsten inspirerend mogen zijn voor het kader van de gemeenten.

* Bid voor een goede en inspirerende leidersconferentie van 20 tot en met 22 maart 2017 in Zeegse. Bid dat de aanwezigen bemoedigd mogen worden door de bijeenkomsten en de onderlinge ontmoeting.

* Bid voor het bestuur van ABC Gemeenten. Dat het bestuur in wijsheid een beleid kan ontwikkelen, waarin de aangesloten gemeenten worden aangemoedigd en gefaciliteerd om in het Nederland van 2017 het evangelie van Jezus Christus duidelijk te laten klinken.

* Bid voor groei van onze aangesloten gemeenten. Dat mensen tot geloof mogen komen en dat ze in onze gemeenten een rustplaats mogen ervaren, waarin ze zich welkom weten en kunnen gaan groeien in hun geloof.

* Bid voor het proces van samengaan van ABC Gemeenten met de Unie van Baptistengemeenten. Regelmatig passeren “spannende momenten” in dit proces. Bid om wijsheid voor het vervolg.

* Bid voor al de voorgangers, kerkelijk werkers, oudsten en diakenen dat ze met blijdschap de bediening in hun gemeente mogen vervullen, waartoe zij zich geroepen weten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.