Gebedspunten

Nieuws of gebedspunten uit uw gemeente

Als u nieuws uit uw gemeente of bepaalde gebeds- of dankonderwerpen, wilt delen met de andere aangesloten ABC gemeenten, dan kunt u dat doen door contact op te nemen met ons kantoor: kantoor@abcgemeenten.nl. We kunnen het onderwerp via de nieuwsbrief  bekendmaken bij de andere ABC gemeenten.

Gebedspunten van ABC Gemeenten

Het bestuur van ABC Gemeenten wil deze site gebruiken om ook enkele gebedsonderwerpen met elkaar te delen. Juist in het gezamenlijk gebed voor elkaar kunnen we de kracht van ons kerkgenootschap tonen.

Het gaat om de volgende gebedsonderwerpen:

* Bid voor 2020, het jaar waarin we leven. We leven in een wereld met steeds meer onzekerheden. Dank dat de Here God, de schepper van hemel en aarde, het alles in Zijn Hand heeft. Bid met name voor de christenen die vervolgd worden.

* Bid voor het bestuur van ABC Gemeenten. Dat het bestuur in wijsheid een beleid kan ontwikkelen, waarin de aangesloten gemeenten worden aangemoedigd en gefaciliteerd om in het Nederland van 2020 het evangelie van Jezus Christus duidelijk te laten klinken.

* Bid voor groei van onze aangesloten gemeenten. Dat mensen tot geloof mogen komen en dat ze in onze gemeenten een rustplaats mogen ervaren, waarin ze zich welkom weten en kunnen gaan groeien in hun geloof.

* Bid voor het proces van samengaan van ABC Gemeenten met de Unie van Baptistengemeenten. Regelmatig passeren “spannende momenten” in dit proces. Bid om wijsheid voor het vervolg.

* Bid voor al de voorgangers, kerkelijk werkers, oudsten en diakenen dat ze met blijdschap de bediening in hun gemeente mogen vervullen, waartoe zij zich geroepen weten.

 

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.