Gezocht: relatiemanager Kerk & Global missions

Wil jij de kerk bewegen voor de wereldwijde missie? En houd je ervan om dat samen te doen met honderden andere enthousiaste professionals? Dan is relatiemanager Kerk & Global missions bij MissieNederland (0,8 fte) voor jou wellicht je volgende functie.

MissieNederland beweegt de kerk om de missie van Jezus uit te leven in wijk en wereld. MissieNederland is een platform van mensen, kerken en organisaties die de (lokale) kerk uitnodigen, uitdagen en toerusten om in beweging te komen voor Gods missie.

Functieomschrijving

Samen met het netwerk van zendingsorganisaties beweeg je de kerk voor de wereldwijdemissie. Hoe krijgt dit aspect van de missie een plek in de kerk, nu opvattingen en context sterk veranderen? En hoe kunnen zendingsorganisaties zich hierop aanpassen? Jij signaleert waar beweging nodig is en anticipeert daarop. Samen met de deelnemers en partners van MissieNederland kom je in actie. Je deelt de goede voorbeelden uit het (internationale) netwerk en brengt mensen bij elkaar. Daarnaast werk je samen met de andere relatiemanagers aan de bredere missie van de organisatie.

Jouw profiel

Je vindt het belangrijk dat de missie van Jezus uitgeleefd wordt in wijk én wereld. Je wilt zien dat de kerk daarin haar plek inneemt. Je vindt het leuk en uitdagend om visie en strategie te ontwikkelen om de (lokale) kerk daarbij te betrekken. Je vindt het leuk en essentieel om daarbij samen te werken met anderen, hier in Nederland en over de grens. Je kunt projectmatig werken en hebt enige jaren werkervaring. Je bent bekend met het netwerk van MissieNederland; zowel met kerken als organisaties. Persoonlijke ervaring in global missions is een pré. Je hebt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau.

Wat MissieNederland biedt

Een ondernemende, afwisselende, betekenisvolle rol midden in het christelijke netwerk. Een leuk team en een werkplek in Driebergen. MissieNederland biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een salaris dat past bij deze functie en afhankelijk is van leeftijd en ervaring.

Reageren

Als je je (grotendeels) herkent in dit profiel en de uitdaging van deze functie wel ziet zitten, ontvangt MissieNederland graag een schriftelijke reactie (per e-mail) waarin je je motivatie aangeeft en toelicht in welke mate je voldoet aan het hiervoor genoemde profiel. Stuur je e-mail naar vacature@missienederland.nl. De sluitingsdatum van deze advertentie is 15 december 2019. De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 19 december.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Wolsheimer, directeur MissieNederland, tel. 06 – 11 22 31 42.

Ken je iemand in je netwerk die voldoet aan dit profiel, wijs hem of haar dan gerust op deze vacature.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.