Help de jonge kerk in Turkije

De jonge kerk in Turkije heeft dringend financiële hulp nodig. Turkije is een prachtig land met een indrukwekkende geschiedenis. Met zijn 80 miljoen inwoners is Turkije een groot land. Toch vormen de Turken één van de minst bereikte volken wereldwijd, omdat slechts 0,6% daarvan christen is.

Dit jaar worden de ABC Gemeenten en Unie van Baptistengemeenten opgeroepen om de jonge kerk in Turkije te ondersteunen. Turkije is het land van het jaar. De jonge Turkse gemeenten hebben het zwaar vanwege de ingewikkelde situatie in het land. Toch houdt de Turkse gemeente vast aan God.

Onze dankbaarheid is groot. Mooie initiatieven zijn ontstaan in de eerst maanden van 2018. Op dit moment is er ongeveer € 9.000 vanuit collectes binnengekomen. Er zijn ook mooie partnerschappen ontstaan tussen twee Turkse gemeenten en Nederlandse gemeenten. Dit jaar willen we samen €100.000,- inzamelen voor de training en ondersteuning van voorgangers, het uitzenden van zendelingen naar Turkije en voor de bouw van een kerkgebouw.

Uw steun maakt het verschil. Bid voor de kerk in Turkije. Geef en maak het mogelijk. Iedere euro telt! Helpt uw gemeente mee de jonge kerk in Turkije te ondersteunen?
Ga dan naar https://camazending.nl/doneer/.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.