Peter en Annie Verhoef nieuwe CAMA-zendelingen

CAMA Zending mag twee nieuwe zendelingen aan u voorstellen: Peter en Annie Verhoef. Samen met hun drie kinderen Boaz, Lucas en Joas vertrekken ze in januari naar Portugal. Ze hebben er al een langere tijd gewoond, maar gaan vanaf 2019 aan de slag als CAMA-zendelingen.

Peter en Annie voelen zich geroepen om de zeer kleine evangelische/protestantse kerk in Portugal te ondersteunen. Als mentoren en docenten op de Baptisten Bijbelschool in Lissabon mogen ze een nieuwe generatie voorgangers en leiders opleiden. Ook zijn ze intensief bezig met discipelschap en rusten ze jongeren toe. Daarom is hun visie om ‘jonge leiders die Jezus willen volgen, voor te leven en toe te rusten om Gods gemeente in Portugal te laten groeien’.

Helpt u mee?

CAMA Zending is ontzettend dankbaar voor dit prachtige gezin, maar ziet ook nog een grote financiële uitdaging. “CAMA Zending wil graag zendelingen ontlasten, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun werkzaamheden. We zien er enorm naar uit dat Peter en Annie weer terug kunnen naar Portugal om daar leiders te trainen, jongeren toe te rusten en de lokale kerk te ondersteunen. Wilt u helpen om dit mogelijk te maken?”

Doneren kan via https://camazending.nl/doneer/ o.v.v. ‘Impact Portugal’.
Voor meer informatie: www.impactportugal.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.