Ik zoek christelijke hulp …

Voor wie op zoek is naar een christelijke zorgverlener in de buurt, is ikzoekchristelijkehulp.nl een handige website. Deze website biedt een breed aanbod van zorg en zorgverleners. Je vindt er bijvoorbeeld psychologen, mediators en pedagogisch medewerkers, en ook zorg in herstellingsoorden, een zorgboerderij of begeleid wonen.

Zoekmachine

Ikzoekchristelijkehulp.nl is ingericht als een handige zoekmachine. Je zoekt eenvoudig op soort hulpverlening, ziektebeeld, naam van een instelling of op een trefwoord. Zo vind je snel de christelijke hulpverleners in jouw omgeving.

Op ikzoekchristelijkehulp.nl kunt je ook je ervaring met een christelijke zorgverlener delen. Hierdoor ontstaat er een helder en eerlijk beeld van de zorgverlener. Zo help je andere zorgzoekers met het maken van een keuze. Het plaatsen van een beoordeling kost slechts een paar minuten.

Pro Life

Pro Life zorgverzekeringen maakt zich sterk voor bescherming van het leven én voor toegang tot christelijke zorg en is daarom initiator van deze website. Als ABC Gemeenten hebben we ook een collectieve regeling met Pro Life. Lees daar hier meer over.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.