Nieuwe medewerker regiowerk: Ingrid de Vries

Ingrid de Vries ondersteunt per 1 september het regioteam van Unie-ABC met de vormgeving en het beheer van het nieuwe digitale leerplatform dat wordt ontwikkeld voor oudsten in de gemeenten. Zij stelt zich voor.

Ik ben Ingrid de Vries-Kurver, 57 jaar, getrouwd met Johan en woonachtig in Ede. We hebben samen drie volwassen kinderen en drie schoonkinderen.

Vanaf 1 september ben ik twee dagen per week werkzaam binnen de Unie van Baptistengemeenten als vormgever/beheerder van het digitaal leerplatform Moodle, met name gericht op het cursusmateriaal voor oudsten in de gemeenten. Het lijkt me een mooie en leuke uitdaging! In 2021 zal ik tevens de financiële administratie over gaan nemen.

Hiervóór heb ik twintig jaar gewerkt als leerkracht en intern begeleider in het christelijk basisonderwijs, en daarvoor heb ik vele jaren boekhoudingen verzorgd, onder andere voor St. Youth for Christ en de Evangelische Alliantie (nu MissieNederland).

Naast mijn werk houd ik van lezen, spelletjes, tennis, wandelen, fietsen, kamperen, schilderen, muziek maken (piano, fluit, gitaar, cajon) en ben ik altijd in voor een goed gesprek bij een bakje koffie! Gastvrijheid vind ik belangrijk en ik geniet ervan.

Mijn man Johan en ik zijn sinds 1989 lid van de Baptistengemeente Ede en daarbinnen sinds 2000 van Baptistengemeente Siloam, die toen is opgericht. In Siloam heb ik diverse taken gehad, of doe ik nog, zoals meedoen in het muziekteam, kinderwerk, jeugdwerk, als diaken penningmeester en zoals het organiseren en coördineren van diverse activiteiten, waaronder ons jaarlijks gemeente-kampeerweekend. De missie van Siloam is ‘Jezus volgen, elkaar dienen en het Evangelie delen’, en dat is ook mijn persoonlijke missie in al wat ik doe, van waaruit ik leef. Ik hoop binnen het team van Unie-ABC mij ook op die manier dienstbaar te kunnen inzetten ten behoeve van het Evangelie en tot eer van God.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.