ABC Zending

ABC Zending

ABC met een missie!

Zending zit diep in de DNA van de ABC Gemeente. ABC Zending is opgezet binnen de ABC Gemeente om als gemeenten Jezus Christus bekend te maken aan alle volken. Wij promoten de zendingsvisie, bieden onderwijs en informatie over zending en doen gezamenlijke acties.

O God, met heel ons hart verlangen wij ernaar om ABC gemeenschap een beweging te zijn van gemeenten, waarin Christus zichtbaar is, en die in Nederland en aan de volken Uw liefde bekend maakt”.  CAMA Zending en OM zijn onderdeel van ABC Zending. Voor meer informatie mail naar info@abcgemeenten.nl.

Filmpje
In 2018 is Turkije land van het jaar binnen de ABC gemeenten. Lees hier meer en bekijk twee filmpjes over het gemeentestichtingsproject dat we daar, samen met de Unie van Baptistengemeenten, ondersteunen.

Oproep
Boudewijn Schoonhoven, directeur van Stichting CAMA, doet een oproep aan gemeenten boven de grote rivieren in Nederland om ten minste één hulpvraag van een (kleinere) gemeente in Limburg of Noord-Brabant te helpen invullen. “Volgens de algemeen geldende missionaire definitie vallen Brabanders en Limburgers onder onbereikte volken omdat ze minder dan 2% protestants-evangelische christenen hebben”, schrijft hij. “Als ABC Gemeenten willen we ons concentreren op het zuiden van Nederland, met invloed in Europa en de wereld. (…) Wat een impact kunnen we hebben …” Lees hier de hele brief … en doe mee!

 

Terug naar Internationaal

Onze partners

alianceworldfellowshipcio

evangelischcollege michanederlandmissienederland

  omnederland    prolife