Intervisietrack The Undefended Leader

Hoe komt het dat mijn agenda toch steeds weer dichtslibt? En mijn hoofd op den duur ook … Waarom tonen gemeenteleden niet meer initiatief? Welk effect heeft mijn houding op gemeenteleden?

Herken je je als voorganger in deze vragen, dan is een intervisietrack The Undefended Leader iets voor jou. De track start in oktober en duurt een half jaar en wordt in samenwerking met het Baptisten Seminarium georganiseerd. Trainers zijn Oeds Blok en Liesbeth van Tongeren. Meer info lees je in de flyer.

Flyer Undefended Leader 2020

Coronatijd: tijd voor Permanente Educatie

Naast dit traject biedt het Baptisten Seminarium, samen met verschillende partners, nog andere programma’s aan. De coronatijd biedt misschien wel juist gelegenheid voor voorgangers met hun Permanente Educatie aan de slag te gaan. Immers, na een tijd van alles regelen rondom online diensten, ontdekken van nieuwe mogelijkheden om pastoraal verbinding te maken, je aan te sluiten bij diaconale initiatieven in je dorp of wijk, komt er ook een moment waarop je andere dingen ontdekt. Hoe kan ik digitaal leren, wat zijn goede bronnen enzovoort? Op de pagina van Permanente Educatie vind je een aantal tips, zoals ‘ Samen Barth lezen’, ‘Weet wat je gelooft’, ‘NT Wright online’ en nog veel meer! Daarnaast is dit een ideale periode om aan je eigen ontwikkeling als voorganger te werken, om een plan te maken voor je Permanente Educatie. Ook daar zijn online workshops voor.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.