Internationaal

Syrië land van het jaar from ABC Gemeenten on Vimeo.

Binnen het ABC is Syrië als land van het jaar uitgeroepen. Dit betekent dat we samen aan de slag gaan met

  1. Hulp in Syrië zelf (er zijn 22 CAMA gemeenten)
  2. Hulp aan Syrische vluchtelingen in naburige landen. OM heeft een project lopen in samenwerking met een plaatselijke CAMA gemeente. OM heeft plek voor vrijwilligers!
  3. Hulp aan Syrische vluchtelingen in NL.
    Een Kairos moment voor de ABC-gemeenten!

Uitnodiging

Omdat we hier zo mee bezig zijn komt het hoofd van de ABC-zustergemeente in Syrië, Edward Awabdeh, op 6, 7 en 8 mei naar Nederland. Edward is al meer dan 10 jaar hoofd van 17 aan ABC-gelieerde gemeenten over heel Syrië. Ondanks alle strijd en oorlog in zijn land leidt hij de gemeenten in groot vertrouwen op God. Kom ook en luister naar zijn indrukwekkende verhaal! Vrijdagavond 6 mei is in ICF Amersfoort een ontmoeting alleen voor Arabische gelovigen in Nederland voor gebed en bemoediging.
Op zaterdagmiddag 7 mei is er een bijeenkomst voor iedereen in het gebouw van de Chinese ABC-gemeente in Zoetermeer van 14.00 – 17.00 uur: Antigoneschouw 33.
Op zondagmorgen 8 mei zijn er twee kerkdiensten in de ABC-gemeente in Groningen, één om 9.30 uur en één om 12.00 uur: Friesestraatweg 221.
Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd.

Wilt u ons helpen in de steun aan Syrië? Dat kan! U kunt een gift overmaken via het doneerformulier t.n.v. ‘Help Syrië’ op www.cama.nl
Of ga met de pijl hiernaast mee naar het doneerformulier.
Alvast hartelijk dank.