Kennismaken met Kairos-cursus in een week

Verschillende ABC- en Unie-gemeenten werken met de Kairos-cursus. Het Griekse woord ‘kairos’ betekent ‘tijd’. Het is nu een speciale ‘tijd’ in de vervulling van Gods plannen. De Kairos-cursus over Gods plan met de volkeren, wordt gegeven in negen modules van elk ongeveer twee uur.

“De Kairos cursus liet me zien wat Gods hart voor de wereld is. En dat hart van God zet me nog elke dag in beweging”, aldus Martin Kalle, voorzitter van de (Unie) Baptistengemeente in Kampen. “De cursus geeft een verfrissende, op God gerichte kijk op ‘gemeente zijn’, met zending als DNA”, zegt Bert Boer, voorganger van de ABC-gemeente in Emmeloord.

De stroom van mensen van overal die de laatste jaren naar Nederland is gekomen, vraagt om aandacht van onze gemeenten. De Kairos-cursus kan geweldig helpen om hier goed mee om te gaan.

Voor geïnteresseerden is het mogelijk om in één week kennis te maken met deze inspirerende cursus. Dat helpt bij de beslissing om de cursus in eigen gemeente in huis te halen. Van zondagavond 1 maart tot en met vrijdagmiddag 6 maart 2020 wordt de cursus gegeven op Heidebeek in Heerde. De kosten bedragen inclusief overnachtingen, eten en materialen 155 euro. Opgeven graag zo snel mogelijk, bij JmeO-Heerde 0578 216 000 of via Corné Burger info@kairoscursus.nl.

Flyer Kairos in een week 2020 Heidebeek

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.