Kerk, stuur je leiders!

Als gelovigen bij elkaar komen wordt God bekendgemaakt. De plek van ontmoeting wordt een plek van inspiratie, aanbidding en het hervinden van nieuwe kracht. Dit neem je mee op de plekken waar je leeft, werkt en ontmoet. Zoals een honingbij die stuifmeel ontvangt op de bloem en die meeneemt en verspreid bij alles wat het aanraakt. Dit principe zien we in de lokale kerk, de huiskring en op andere ontmoetingen waar christenen elkaar ontmoeten.

Het ABC is zo’n ontmoetingsplek van mensen. Hier ontmoeten we elkaar, delen we met elkaar, worden we toegerust en hervinden we nieuwe kracht. Dit om de ons gegeven missie als kerk vorm te geven. De heerlijke taak om mensen bekend te maken met Jezus. Daarom is het zó nodig dat juist de leiders van de kerk, de voorgangers en oudsten elkaar ontmoeten. De invloed hiervan wordt zichtbaar en vergroot daarmee de impact van de kerk. Zelf ben ik leider van een kerk en heb ik andere leiders nodig om samen God te zoeken en nieuwe kracht te ontvangen in de vorm van gebed, ideeën en inspiratie. In alle regio’s van het ABC komen leiders bij elkaar, zo ook in regio Noord. Mocht je een voorganger, kerkelijk werker of oudste zijn en nog niet komen, kom dan ook en doe mee.

Op 6 maart in de Bethel Drachten en op 8 mei ontmoeten we elkaar weer. Wil je meer informatie neem dan gerust contact op: regionoord@abcgemeenten.nl.

Peter Koobs 06-55188581

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.