Kliederkerk Klazienaveen laat van zich horen

Kliederkerk Klazienaveen is een promotieactie gestart op de markt in Klazienaveen. Doel is om kinderen en hun ouders of grootouders op een frisse en eigentijdse manier kennis te laten maken met de Kliederkerk.

Inmiddels is Kliederkerk Klazienaveen, een initiatief van VBG de Regio, bezig met haar tweede seizoen. Zeven keer paar jaar wordt er op zondagmorgen van 11.00 tot 13.00 uur een Kliederkerk gehouden. Gemiddeld komen er zo’n veertig kinderen plus nog een zelfde aantal ouders of grootouders op af, maar en kan nog meer bij! Daarom is er nu een Kliederkerkpromotieteam opgericht, waarin zowel volwassenen als kinderen meedraaien; de Kliederkerkkids zijn immers de beste ambassadeurs!

Een week voorafgaand aan een Kliederkerk staat dit team op de zaterdagse markt in Klazienaveen met een fleurige Kliedertent. Elk half uur wordt er op muziek van Make Some Noise Kids een dansje gedaan waar jong en oud aan mee mag doen. Er worden gericht flyers uitgedeeld en kinderen mogen kennismaken met typische Kliederactiviteiten. Als kinderen na een bezoek aan de Kliedertent daadwerkelijk de Kliederkerk bezoeken, krijgen ze die zondag een prachtige Kliederkerkrugtas cadeau.

We hopen en bidden dat Kliederkerk een middel mag zijn om Gods liefde in Zuidoost-Drenthe uit te dragen!

Bekijk hier (op facebook) een filmpje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.