Leiderschapscursus in Duitsland

Van 11 tot 24 maart wordt in Duitsland de succesvolle, interactieve Leadership Matters Cursus (LMC) gehouden. Aan bod komen de doelgerichtheid en evenwichtigheid van de leider en vaardigheden op de terreinen van management, communicatie, training, relaties en gespreksvoering, motiveren, als team creatieve oplossing zoeken, beslissingen nemen en public relations. Alles met de Bijbel als uitgangspunt en de nadruk op de noodzaak van Gods hand op ons leven en werk.

De training is met name voor leiders in de zending, maar staat ook open voor predikanten en opkomende leiders binnen de ABC-gemeenschap. Een vereiste is dat je goed Engels spreekt. Alleen Engels verstaan is onvoldoende, omdat het een echte interactieve training is, waarbij de deelnemers zich voortdurend in het Engels moeten uitdrukken. Intussen hebben bijna 3.000 mensen van ruim honderd organisaties de training gevolgd, steeds met dezelfde reactie: “Ik had dit twintig jaar eerder moeten hebben”.

Samenwerkingsverband

Deze LMC training is ooit geboren in de kringen van Wycliffe en heette toen het ‘Townsend Institute’. Inmiddels is de LMC een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties, waaronder ook CAMA en OM.

Aanmelding

Deelname kost 830 dollar (710 euro) voor 12 dagen all-in. Voor de training is er één trainer (onbezoldigd) voor elke drie deelnemers. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 december 2017 via het formulier op deze website (kies de cursus in Germany). Vermeld bij je opgave onder de naam van je organisatie: ABC CHURCH HOLLAND.

Lees ook een verslag van de LMC die onlangs in Amerika werd gehouden.

Uitnodiging ABC

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.