Leidersconferentie ABC-Unie 2017

*Wanneer: Van 20-22 maart 2017 organiseren we de jaarlijkse leidersconferentie van de ABC gemeenten in Nederland. Dit jaar nodigen we ook de leiders van de Unie uit om elkaar beter te leren kennen.
*Voor wie: De leidersconferentie is voor voorgangers / werkers, leidinggevenden (oudsten en andere leiders) en hun partner van de Unie- en ABC gemeenten.
*Waar: Hotel de Zeegser Duinen in Zeegse / Drenthe.
*Thema: ‘Kansen voor het Koninkrijk’. Tijdens deze conferentie zullen we samen naar antwoorden zoeken op de vragen ‘in welke tijd leven wij’ en ‘hoe kan de kerk de Missie van God vertalen naar onze huidige context’? Daarnaast is er voldoende ruimte voor relatie, ontspanning en gebed.
*Sprekers: Evert Jan Ouweneel en Henk Stoorvogel hebben inmiddels toegezegd om ons mee te nemen in het thema ‘kansen voor het koninkrijk’.
O.l.v. Arjan Zantingh vieren we op dinsdagavond het Avondmaal, bidden we voor elkaar en willen we graag opnieuw aangevuurd worden voor de bediening.
Op woensdagmorgen komt Gea Gort spreken over de visie voor de stad.
*Kosten: De kosten bedragen 125,- p/p voor de eerste 50 deelnemers van de Unie- en voor de eerste 50 deelnemers van de ABC gemeenten.
Daarna 160 euro p/p.
De eventuele partners van de leiders worden expliciet uitgenodigd omdat we geloven dat deze conferenties ook een investering in huwelijken zijn.
Opgeven via kantoor@abcgemeenten.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.