Leidersconferentie Unie en ABC

Van 18 tot 20 maart 2019 is er in Apeldoorn de jaarlijkse leidersconferentie van Unie en ABC Gemeenten. Het thema van deze conferentie is ‘Investeren in een Psalm 23-cultuur’.

Psalm 23 spreekt over de intieme relatie tussen herder en schapen. Voorgangers en leiders binnen de gemeente van de Here Jezus Christus spelen een dubbelrol: zij zijn zowel schaap als herder. Tijdens deze conferentie willen wij ons onderdompelen in de gezegende werkelijkheid van Psalm 23. We kijken naar onze persoonlijke relatie met de Goede Herder en hoe we vanuit deze relatie anderen mogen leiden als herders van de kudde.

Relatie met de Goede Herder

We zijn in gesprek met een aantal boeiende sprekers die ons zullen voorgaan tijdens deze conferentie. Je kunt deze conferentie in zijn geheel meemaken, maar ook voor de helft. In het eerste deel van de conferentie ligt de nadruk op onze persoonlijke relatie met de Goede Herder en in het tweede deel van de conferentie hoe dit vormkrijgt binnen onze huwelijken. Daarom nodig we echtparen expliciet uit om samen te komen. Het is een waardevolle investering in elkaar, in je bediening en in je huwelijk.

Opgeven kan nu! 

  • Data: maandag 18 t/m woensdag 20 maart 2019
  • Locatie: Hotel Beekbergen in Apeldoorn
  • Prijzen*: 125 euro voor de helft van de conferentie, 175 euro voor de hele conferentie, 300 euro voor echtparen
  • Opgave: vóór 11 maart (i.v.m. reserveren hotelkamers) via het opgaveformulier

Specificatie kosten en onderdelen conferentie

  • Deel 1: van maandag 11 uur (vanaf 10 uur registratie) tot dinsdag na de lunch: 125 euro p.p.
  • Deel 2: van dinsdag 12 uur (vanaf 11 uur registratie) tot woensdag na de lunch: 125 euro p.p.
  • Deel 1 en deel 2 samen: 175 euro per persoon of 300 euro voor een echtpaar

 

* Hoewel we de prijzen zo scherp mogelijk hebben gehouden, worden er uiteraard kosten gemaakt voor de organisatie van deze conferentie. Mochten de deelnamekosten echter een onoverkomelijk probleem vormen voor opgave, neem dan contact op met het bestuur van ABC Gemeenten via kantoor@abcgemeenten.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.