Presentatie nieuwe methode jeugdwerk

Donderdag 27 juni vindt in de Stadskerk Groningen de boekpresentatie plaats van de eerste drie uitgaven van de onderwijsmethode Reflect, getiteld: Leven, Kracht en Reflections. De methode is ontwikkeld door Mark Stoorvogel, jongerenpastor in de Stadskerk.

Reflect biedt een totaalpakket voor tienerwerk, waarin tieners worden uitgedaagd om zelf na te denken over de Bijbel en om in hun eigen leven te weerspiegelen wat ze van Jezus zien. In de uitgaven worden complete, afwisselende programma’s aangereikt, bestaande uit onder meer inspirerend onderwijs, gekke spellen, eerlijke gespreksonderwerpen en filmpjes.

Tijdens de boekpresentatie zal Marks broer Henk, tevens bekende auteur en spreker, een eerste exemplaar in ontvangst nemen. Na afloop is er tijdens de borrel voldoende ruimte voor ontmoeting en gesprek. Belangstellenden zijn van harte welkom. Bekijk ook de uitnodiging hieronder.

Datum: donderdag 27 juni 2019
Tijd: 14.00 uur (borrel vanaf 15.30 uur)
Locatie: De Stadskerk, Friesestraatweg 221, Groningen

Over de auteur

Mark Stoorvogel heeft jaren gewerkt in de professionele hulpverlening aan jongeren. Nu houdt het niet meer op met hulp, maar gaat hij de jeugd voorop in een radicaal leven voor God als jongerenpastor in de Stadskerk.

Uitnodiging boekpresentatie Reflect

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.