Inspiratietour Vernieuw je wereld

GroeneKerkenactie en Micha Nederland organiseren op 7, 16 en 23 november een inspiratietour langs drie steden onder de titel ‘Vernieuw je wereld’. Met de tour hopen de organisaties christenen te motiveren om een zichtbare, positieve rol te spelen als het gaat om zorg voor de schepping en duurzaamheid. De avond bestaat uit interactieve verhalen en boeiende sprekers, waaronder Esta Steijn (Stop the Traffik).  Amanda Lock brengt tijdens de avonden liederen van Schrijvers voor Gerechtigheid ten gehore.

Het bewustzijn aanwakkeren over sociale, ecologische en economische gerechtigheid is het belangrijkste doel van de Vernieuw je wereld-avonden. Hanna van der Horst (Groene Kerken): “Wij geloven dat christenen een belangrijke rol kunnen spelen als het gaat om duurzaamheid en gerechtigheid. Met de tour willen we plannen en initiatieven die er vaak al wel zijn versterken.” Micha Cursus-groepen en Groene Kerken delen hun praktijkverhalen.

Verbonden
Annemarthe Westerbeek (Micha Nederland): “Wij geloven dat we als mensen aan elkaar gegeven en met elkaar verbonden zijn. Onze levensstijl hier heeft invloed op het leven van mensen verderop. Elke daad van recht die je hier doet, maakt verschil. Met de inspiratietour willen we mensen aanzetten om zelf aan de slag te gaan met gerechtigheid en duurzaamheid.”

Waar en Wanneer?
Dinsdag 7 november, Pakhuis de Regâh, Den Haag
Donderdag 16 november, Keizersgrachtkerk Amsterdam
Donderdag 23 november, Sociëteit NSEde, Ede

Kaarten kosten 6 euro.

Reserveren kan hier.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.