Missie.nu op 2 november 2019

Uitnodiging namens ABC en Unie aan kerkleiders (voorgangers én oudsten!): zet zaterdag 2 november met stip in je agenda! Op zaterdag 2 november vindt in Missiecentrum De Wegwijzer in Almere de nieuwste editie van Missie.nu plaats. Tijdens deze landelijke inpiratiedag stellen we ons de vraag wat het in onze tijd betekent om mee te doen in de missie van God in de wereld. Sprekers dit jaar zijn Jan Wolsheimer, Hans Burger en Margrietha Reinders.

Kortingscode via secretaris gemeente?

We willen dit jaar de dag ook buiten onze eigen kring van Unie en ABC actief promoten. Hiervoor zijn we een strategische samenwerking met kenniscentrum AKZ+ aangegaan. De kosten zijn hierdoor hoger dan voorgaande jaren, maar leden uit Unie- en ABC-gemeenten krijgen met een kortingscode maar liefst €30 korting per persoon bij aanmelding! Vraag uw secretaris of voorganger naar deze code om van deze korting te profiteren!

LET OP: De kortingscode is alleen bedoeld voor leden en vrienden van de eigen gemeente.

Meer informatie en aanmelden voor missie.nu: www.missie.nu