MISSIE.NU was indrukwekkend

“MISSIE.NU was indrukwekkend. Wat een feest om samen met zo veel mooie mensen uit zo veel verschillende kerken samen te komen”, aldus één van de 170 deelnemers van MISSIE.NU 2018. De reacties zijn overweldigend, vertellen de organisatoren. “We merken dat de hoofdspreker David Fitch veel mensen wist te inspireren en te prikkelen. Niet alleen de workshops, maar ook het vieren van het Avondmaal, de onderlinge gesprekken en het goede onderwijs, maken dat het een bijzondere dag was.”

Boek ‘Merkbaar aanwezig’

Als kers op de taart werd ook het boek ‘Merkbaar aanwezig’ van Fitch gepresenteerd. Het werd enthousiast en met open armen ontvangen door de deelnemers. Oeds Blok, coördinator gemeentestichting en pionieren bij de Unie van Baptistengemeenten, schrijft: “Ik ben blij met de Nederlandse vertaling van dit boek! In plaats van het stimuleren van programma’s en activiteiten is David Fitch onze gids voor het oefenen van een houding, een manier van leven.”

De organisatie zegt: “We verlangen ernaar dat MISSIE.NU en ‘Merkbaar aanwezig’ impact gaan hebben op ons land, en ver daarbuiten. We zien uit naar de vele christenen en nog-niet-christenen die Christus gaan beleven: opdat alle volken discipelen van Jezus worden en gaan leven in de belofte dat Jezus dichtbij is.”

Het boek ‘Merkbaar aanwezig’ is te bestellen via CAMA Zending. Prijs: €17,99.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.