Missionair Café op 3 maart in Amersfoort

Op dinsdagavond 3 maart is er een nieuw Missionair Café, deze keer bij De Rustplek in Amersfoort. Iedereen die belangstelling heeft voor nieuwe vormen van gemeente-zijn is van harte welkom!

Het Missionair Café laat je iets proeven van nieuwe vormen van gemeente-zijn en de weg van Jezus in onze tijd. De Rustplek ontstond als initiatief van enkele leden van de Baptistengemeente Amersfoort. Zij wilden aan kwetsbare mensen gastvrijheid bieden en hen ondersteunen in hun streven naar herstel en zelfstandigheid. In Amersfoort wordt inmiddels samengewerkt met kerken en de maatschappelijke wijkteams. Vanuit De Rustplek Nederland zijn er verkennende contacten in onder andere Ede en Harderwijk.

Tijdens het Missionair Café luisteren we ter plekke naar het verhaal van Jutta en Udo Hermann. Wat is hun motivatie? Welke ervaringen hebben zij opgedaan in dit pionierende initiatief en de samenwerking met kerken? Hoe kun je zelf in jouw woonplaats een start verkennen? Jutta: ‘De Rustplek is meer dan ooit nodig in Nederland!’ Kom ook langs en neem gerust andere geïnteresseerden mee!

Wanneer? Dinsdag 3 maart van 18.30 tot 21.00 uur
Waar? Rondeelstraat 53 Amersfoort
Kosten? 5 euro (inclusief maaltijd, ter plekke voldoen)
Info en aanmelden uiterlijk 1 maart: oeds.blok@baptisten.nl

Bekijk hier een flyer.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.