Nieuwe mentorgroep pionieren van start

Er start weer een nieuwe mentorgroep pionieren. Een eerste oriënterende ontmoeting is gepland voor dinsdag 13 oktober van 18.30 tot 21.00 uur.

Heb je hart voor nieuwe manieren om het goede nieuws van Jezus te delen met mensen om je heen? Denk je wel eens: het gemeente-zijn zou vandaag heel anders vorm kunnen krijgen? Dan is de mentorgroep pionieren mogelijk iets voor jou! Graag nodig ik je uit voor een oriënterende ontmoeting op dinsdag 13 oktober van 18.30-21.00 uur. De mentorgroep is bedoeld om te verkennen of pionieren bij je past en om samen te leren, elkaar te bemoedigen en te bidden voor elkaar. Er is geen verwachting van iets dat moet.

Pionieren blijkt heel verschillende vormen aan te nemen, van kleinschalig in een straat, tot een stilteplek voor bezinning, tot relaties opbouwen in een buurt of netwerk en gemeentestichting. De mentorgroep bestaat uit vijf bijeenkomsten, elke twee maanden, met de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding door Oeds Blok. Thema’s zijn onder andere visie, bronnen en persoonlijk proces, christelijke gemeenschapsvorming en leiderschap. De kosten zijn € 75,- per deelnemer voor maaltijden en materiaal/boeken.

Een van de eerdere deelnemers vertelt: ‘Wat is de eerste stap? Wat is mijn rol? Ik heb geleerd niet teveel over alles na te denken, te durven doen, niet te bang te zijn om te falen. De eerlijke vragen in de groep en de openheid hebben mij hierin geholpen.’

Informatie en aanmelden: oeds.blok@baptisten.nl, 06-21111202. Van harte welkom!

Oeds Blok
Coördinator gemeentestichting Unie-ABC

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.