Nieuwe voorganger in Meppel

Baptistengemeente Meppel heeft een nieuwe voorganger: Johan Otten. Hij stelt zichzelf en zijn gezin voor.

“Vanaf september mag ik aan de slag als voorganger van de Baptistengemeente Meppel. Als mijn vrouw dat had geweten voordat we een relatie kregen, dan had ze waarschijnlijk nog even wat langer nagedacht. Maar alle gekheid op een stokje: Toen ik vijf jaar geleden nadacht over een deeltijd studie theologie hadden we dit nooit verwacht.

Ik mag kort iets over ons gezin vertellen, hopelijk spreken we elkaar ook nog eens face to face. Mijn naam is Johan Otten en ik ben sinds 2015 getrouwd met Eline. Wij hebben twee geweldige kinderen: Joanne van twee jaar en Benjamin van elf maand. Op dit moment wonen we nog in het prachtige Twente, per december zullen we gaan wonen in het mooie Meppel.

Als jonge voorganger (28 jaar) mag ik in deze gemeente aan de slag als verbinder. Meppel is een gemeente die zoekt naar meer van God en meer van elkaar. En wat is dat in onze tijd toch een geweldig verlangen! Samen mogen we zoeken naar wat ons verbindt, Wie ons verbindt en hoe Hij ons wil verbinden. Ik heb zin in deze reis die we samen mogen gaan doen. En heel eerlijk: Ik vind het ook best spannend!”

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.