Aanmelden voor leerplatform oudsten

Donderdag 5 november is het digitale leerplatform voor oudsten officieel gelanceerd, onder belangstelling van zo’n negentig online aanwezigen. Binnenkort starten de eerste modules. Aanmelden voor deze ronde kan tot 22 november.

Het leerplatform is een online programma dat tot doel heeft om de leiding van lokale gemeenten te ondersteunen en te versterken, onder meer door nieuwe raadsleden een aantal basismodules te laten doorlopen en hen daarmee een goede start te geven. Naast deze basismodules worden er taakmodules aangeboden die raadsleden in hun specifieke taak ondersteunen (zoals voorzitter, secretaris en raadsleden met een bepaalde portefeuille/taakveld). Verder wordt het programma ingezet voor contact tussen raadsleden onderling en met de regiowerker. Het platform is ontwikkeld door het Regioteam van Unie en ABC en is het afgelopen jaar door een twintigtal gemeenten getest.

Aanmelden voor eerste ronde

De zes basismodules zijn klaar. Binnenkort start een eerste ronde voor oudsten die hiermee aan de slag willen. De modules bestaan uit digitale lessen met informatie, oefeningen en vragen, die iedereen in een eigen tempo kan doorlopen. Hebt u zich nog niet aangemeld?  U vindt hier het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 22 november. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelden

  • Bekijk hier een presentatie over het leerplatform

2 reacties

  1. Johannes Groenveld op zegt:

    Dit is een site over start leerplatform. Maar dat is gedateerd November 2020. En dat was tevens na testing een beetje het begin van het leerplatform geloof ik. ‘k Heb het idee dat er verschillende dingen zijn veranderd, zoals leraren en medewerkers o.a.
    Is er ook een update hiervan? En waar kan info dan over de huidige situatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.