Ontmoet een Turkse gemeentestichter

De ABC en Unie zetten zich in voor gemeentestichting in Turkije. Een van de Turkse gemeentestichters komt naar Nederland en vertelt in verschillende bijeenkomsten over wat God aan het doen is in zijn land.

Pastor Mo is CAMA-zendeling en Turk. Hij staat volledig in brand voor het Evangelie. Samen met zijn vrouw is hij uitgezonden naar een gebied in Turkije waar weinig gelovigen en gemeenten zijn. In de afgelopen twee jaar heeft hij hier een nieuwe gemeente gesticht. Zijn passie is het trainen van leiders, maar bovenal het discipelen van jong-gelovigen. Zijn missie voor de komende tijd is het stichten van meerdere gemeenten in Turkije.

U kunt pastor Mo ontmoeten en zijn verhaal horen bij de volgende gelegenheden:

• Regio Noord – 17 maart op de ABC Regiodag Noord in Drachten, vanaf 10.00 uur.
  • Regio Zuid – 18 maart tijdens de zondagochtenddienst van CAMA Wijchen, 10.00 uur.
  • Regio Midden – 18 maart voor de jongvolwassenen (van hart) in Baptistengemeente Veenendaal, inloop 19.30 uur.