Ontmoetingsdag vrouwen uitgesteld

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gaat de ontmoetingsdag voor vrouwen uit Unie- en ABC-gemeenten op 17 maart niet door. Een brief van de organisatoren.

Het Corona virus waart rond….

Om die reden gaat de Ontmoetingsdag van Baptisten Vrouwen op 17 maart 2020 te Kollumerzwaag niet door.

Het is heel jammer, maar de organisatie is zich bewust van het feit dat vele vrouwen die van plan zijn de Ontmoetingsdag te bezoeken in de zogenaamde kwetsbare leeftijdsgroep zitten.
Daarom vindt de organisatie het beter om de dag uit te stellen.

Na de zomervakantie aan het begin van het nieuwe seizoen hopen we deze dag op D.V. 22 september 2020 wel te kunnen organiseren. De datum is nog niet helemaal zeker, maar dan hebben we een richtlijn.

Dank voor jullie aanmelding en we hopen en bidden dat we elkaar in het nieuwe seizoen wel mogen en kunnen begroeten. Graag horen we dan opnieuw of jullie kunnen komen. Dus graag opnieuw aanmelden in verband met de catering tot en met dinsdag 1 september.

Willen jullie ook bidden voor het Bestuur van de Europese Baptisten Vrouwen Unie? Zij moesten vanwege het coronavirus halsoverkop het land verlaten waar zij hun jaarlijkse vergadering hielden, omdat het vliegveld dicht ging.

We wensen jullie allemaal veel zegen toe op jullie afdelingen en laten we voor elkaar blijven bidden.

Met een warme groet,

Namens de organisatiegroep Friesland

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.