Open dag Sprekersroute in Amsterdam

Op 6 maart en 3 april organiseren het Baptisten Seminarium en het Evangelisch College twee open dagen voor de sprekersroute. Vijf redenen om één van de twee te bezoeken.

In 2018 is het Baptisten Seminarium een unieke samenwerking aangegaan met het Evangelisch College om gezamenlijk een nieuwe sprekersroute te lanceren. Inmiddels volgen ruim veertig studenten deze route. Ook voor komend jaar begint de interesse te komen. Om je een goede indruk te geven van de mogelijkheden, organiseren we twee open collegedagen om bij aan te schuiven. Hierbij geven we je vijf redenen om daar naartoe te komen…

 1. Je proeft de sfeer
  Sfeerproeven is altijd belangrijk. Zou je je thuisvoelen in deze setting en manier van lesgeven? Sluit dit aan bij je verwachtingen en wensen?
 2. Je ontmoet medestudenten
  Ideaal, even andere studenten vragen naar hun ervaringen, de studiedruk, en combinatie met andere werkzaamheden en/of gezin. Misschien hebben ze nog wel tips voor je, of boeken die je kunt overnemen…
 3. Je krijgt een indruk van het niveau
  Voor de sprekersroute wordt HBO-denk en -werkniveau gevraagd, maar hoe dat er concreet uitziet kun je tijdens een open dag ervaren.
 4. Je ontdekt de ideale route naar het Baptist House
  Wij adviseren trein en metro binnen Amsterdam, maar altijd fijn om de route een keer gedaan te hebben voor je hier vaker komt. Vanaf Amsterdam-Zuid pak je het beste de Metro (50) richting Isolatorweg, wij bevinden ons vlak naast de halte Postjesweg!
 5. Je kunt al je vragen stellen in de pauzes
  Gedurende de dag zijn er verschillende mensen aanwezig die al je vragen over de sprekersroute kunnen beantwoorden. Schiet hen even aan op de gang en je hebt gelijk de informatie die je nodig hebt!

De open vrijdagen zijn van 13.30 tot 21.00 uur, maar je kunt er ook voor kiezen een deel van de dag bij te wonen. Klik hier om je op te geven!

Over de Sprekersroute

De Sprekersroute is een tweejarig praktijkgericht studietraject aangeboden door het Evangelisch College en het Baptisten Seminarium. Dit deeltijdstudietraject rust ‘leken’(s)prekers toe om inhoudelijke verdieping aan te brengen en de spreekvaardigheid te vergroten. De Sprekersroute is er voor beginnende en gevorderde sprekers. Je leert niet alleen de Bijbel te lezen en te bevragen, maar ook uit te leggen en over te brengen aan anderen.

Kijk hier voor meer informatie over de open dagen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.