Partnerschap met kerken in zendingsgebieden

CAMA Zending organiseert op 27 november de jaarlijkse Partnerdag, bestemd voor gemeenten die een partnerschap hebben met een gemeente in het zendingsveld of dit overwegen.

‘De velden zijn wit om te oogsten.’ Daarom zenden we zendelingen die het Evangelie verkondigen en gemeenten stichten. Maar we partneren ook met gemeenten in onbereikte gebieden om hen te helpen in hun missie om Jezus bekend te maken. De ABC Gemeenten, Unie van Baptistengemeenten en CAMA Zending helpen gemeenten in Nederland om partner te worden met gemeenten in onbereikte landen. Wij doen dat met zuster Baptisten en CAMA gemeenten wereldwijd.

Uitnodiging
Hebben jullie al een partnerschap of overwegen jullie er een? Dan zijn jullie van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse Partnerdag, op 27 november. We zijn vereerd om pastor Mo en zijn vrouw Els op deze dag te mogen ontvangen. Mo en Els zijn gemeentestichters in een onbereikt gebied. Verschillende gemeenten in Nederland hebben al een partnerschap met hun gemeente. Zijn jullie er ook bij? Geef je dan op via de website van CAMA Zending.

Inhoud
Op de Partnerdag willen we niet alleen praten over partnerschappen met Nederlandse gemeenten, maar ook met één van de partnergemeenten uit het zendingsveld. We willen tijdens de inspirerende avond vooral praten over partnerschappen. Hoe is het nu eigenlijk om een partnerschap te hebben? Wat zijn de voordelen/nadelen? En hoe werkt zo’n samenwerking nu eigenlijk?

Programma
Om 18.00 uur staat er een maaltijd voor jullie klaar. Daarbij kunnen we in gesprek gaan met elkaar en met Mo en Els. Daarna is er ruimte voor gebed, verdere verdieping over de do’s en dont’s van een partnerschap en gaan we verder in op de case study van de gemeente uit het zendingsgebied.

Datum: 27 november, 18.00 uur tot 21.00 uur
Locatie: Kantoor CAMA Zending, hoofdstraat 55 Driebergen
Kosten: Gratis
Opgave via de website.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.