Pastor jongeren en kinderen gezocht

ICHTUS Vrije Baptisten Gemeente in Wierden is een moderne, groeiende kerk met op dit moment circa 850 leden, vrienden en kinderen. ICTHUS wil een zorgzame en warme gemeente zijn waarin Jezus Christus centraal staat en die relevant is voor de regio. Door de groei van de gemeente ontstaat ruimte voor de functie van een

pastor jongeren en kinderen (0,5 fte)

De functie heeft als doel om jongeren in Wierden en omstreken bij Jezus te brengen, geestelijk te laten groeien en de nieuwe generatie klaar te maken om Jezus te volgen. Het kinderwerk binnen Ichtus is er op gericht dat alle kinderen zich welkom voelen, waarbij Jezus Christus centraal staat en Zijn Liefde en Kracht zichtbaar zijn.

Door middel van goed onderwijs, aansprekende diensten en dynamische zendingsprojecten formeer je een enthousiaste kinder- en jongerenbeweging. Ook ben je verantwoordelijk voor de organisatie van pastorale zorg voor kinderen en jongeren en leg je in de gemeente verbinding tussen generaties op het gebied van geloofsopvoeding van kinderen en jongeren.

Wat breng je mee?
– Je hebt hart én visie voor kinderwerk en jongeren;
– Je bent in staat om leiders van kinderen en jongeren te inspireren;
– Je hebt ruime ervaring in het kinder- en jongerenwerk;
– Je kunt goed samenwerken, bent plezierig in de omgang en bent een persoon waar kinderen en jongeren en ouders graag mee in contact staan;
– Je kunt werkprocessen op een heldere en overzichtelijke manier inrichten en haalt plezier uit het (laten) organiseren van activiteiten;
– Je beschikt over HBO werk- en denkniveau

De gemeente vraagt van de Pastor jongeren en kinderen om lid te worden van de gemeente en van harte achter de identiteit van de gemeente te staan. Bij aanvang geldt een parttime aanstelling van 20 uur per week. Bij verdere groei van de gemeente is uitbreiding van de uren mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring
Voor deze functie gelden de voorwaarden en normen van de ABC-gemeenten. Definitieve aanstelling gebeurt op grond van een evaluatiegesprek na 1 jaar.

Informatie
Over de inhoud van deze functie kun je nadere informatie verkrijgen bij de Oudstenraad, dhr. Erik Berkhof (06-12661115).

Solliciteren
Sollicitaties (motivatiebrief en CV) kun je tot 30-06-2019 zenden aan vacatures@ichtus-vbg.nl. De eerste gesprekken zullen in de weken daarna plaatsvinden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.