Penningmeester ABC: Koene Hofstee

De bestuursleden en medewerkers van ABC Gemeenten stellen zich één voor één voor. Deze keer is het de beurt aan penningmeester Koene Hofstee.

Ik ben Koene Hofstee, geboren in 1958 te Stadskanaal en vanaf 1986 wonend in de gemeente Hoogeveen. Gehuwd met Magrietha, we hebben twee dochters en vijf kleinkinderen. Het oudste kleinkind woont bij ons als pleegdochter.Ik ben lid van VBG De Brug te Hoogeveen, daar vervul ik de functie van penningmeester.

De helft van mijn arbeidstijd wordt in beslag genomen door Hofstee Advies, alwaar ik mij bezig houd met het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiften en fiscale advisering, vooral voor ondernemers. Voor de andere helft ben ik firmant in Omega Beheer, een kantoor voor beschermingsbewind, curatele en mentorschap. De combinatie van enerzijds financieel/fiscaal en anderzijds sociaal/juridisch werk spreekt mij bijzonder aan.

Inmiddels ben ik ruim vijf jaar penningmeester van ABC Nederland. Ik ben onder de indruk gekomen van de vele mensen die ik mocht leren kennen die zich belangeloos met hart en ziel inzetten voor de kerk, zowel landelijk als lokaal. Ook mooi om te zien met welke onvermoeibaarheid geprobeerd wordt om richting te geven aan de voorgenomen fusie met de Unie van Baptistengemeenten.

 

 

1 reactie

  1. Jan te LIndert op zegt:

    Mooi om op deze manier kennis met elkaar te kunnen maken. Ik wens je veel succes voor 2020 en een zegen in je bediening als penningmeester binnen de ABC en de Unie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.