Met korting verzekerd bij Pro Life

ABC Gemeenten Nederland heeft met de christelijke zorgverzekeraar Pro Life afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Wie aangesloten is bij een ABC-gemeente kan zich daardoor met korting laten verzekeren.

Korting en voordelen
• 9% korting op je basisverzekering
• 10% korting op je aanvullende verzekering
• 10% korting op je tandartsverzekering
• Toegang tot goede reguliere en christelijke zorgverleners
• Vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen voor christelijke zorg. Zoals hulp bij gezinsvorming, relatietherapie en zorg rondom het levenseinde.

Christelijke zorgverzekeraar
Pro Life ziet het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol, maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde. Zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

Christelijke zorg is gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. Zorg die wordt gegeven vanuit naastenliefde. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt. Zo krijg je zorg die aansluit bij jouw identiteit.

Stap per 1 januari over via www.prolifecollectief.nl/abcgemeenten
Je kunt online direct een zorgverzekering afsluiten. Pro Life zegt je huidige verzekering op als jij je voor 31 december aanmeldt.

Contact
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Pro Life. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur via 033-4456882 of relatiebeheer@prolife.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.