Regiodagen 2018: jij komt toch ook?!

ABC organiseert vanaf eind januari weer vier Regiodagen waar actieve gemeenteleden elkaar kunnen ontmoeten en inspireren rondom hun gemeentelijke taak. Jij komt toch ook?!

Dit jaar sluit ook de Unie van Baptistengemeenten bij de Regiodagen aan. Steekwoorden van de dagen zijn: toerusting, bemoediging, uitwisseling en ontmoeting. Het thema is: Vruchtbaar verbonden. De invulling van de dagen is verschillend: sommige worden gevuld met workshops per gemeentetaak of over bredere thema’s, andere hebben ontmoeting en delen van eigen ervaringen centraal staan. Op alle dagen zijn er ook momenten van lofprijs, vieren en gebed.

Van harte welkom: kringleiders – penningmeesters – oudsten – teamleden pastoraat – jeugdleiders – voorgangers – kinderwerkers – aanbiddingsleiders en overige gemeenteleden!

• Op zaterdag 27 januari is er de eerste gezamenlijke Regiodag West in Aalsmeer. Lees hier meer en meld je meteen aan!
  • De tweede dag is Regiodag Oost, op zaterdag 10 februari in Veenendaal. Lees hier meer en meld je meteen aan!
  • Op zaterdag 10 maart vindt Regiodag Zuid plaats in Eindhoven. Lees hier meer en meld je meteen aan!
  • Regiodag Noord, ten slotte, is op zaterdag 17 maart in Drachten. Lees hier meer en meld je meteen aan!