Rocco Rausch: nieuwe relatiemanager CAMA

CAMA Zending heeft een nieuwe CAMA-medewerker: Rocco Rausch. Rocco neemt de taak van relatiemanager op zich.

Hoewel Rocco per 1 oktober 2018 in dienst is gekomen, is hij geen nieuw gezicht binnen CAMA. Vanaf 2003 is hij betrokken bij de CAMA-gemeenten op diverse plekken en hij is al vanaf 2010 voorganger bij EBG Tilburg. Rocco is met frisse energie aan de slag gegaan en combineert dit met het voorgangerschap in Tilburg.

Even voorstellen… Rocco Rausch

Rocco is al jarenlang enthousiast betrokken bij CAMA, voorganger in Tilburg en heeft een passie voor de missionaire kerk. Als relatiemanager gaat Rocco aan de slag om bestaande relaties van CAMA Zending te verdiepen en nieuwe relaties aan te gaan. De wereldwijde missie van God staat daarin – als vanouds – hoog op de agenda. “Opdat onbereikbaar bereikt wordt”, zoals Rocco dit zelf noemt. Rocco zal zich inzetten om kerken te helpen visie te geven aan de missie: missionair zijn in eigen omgeving, zendelingen uitzenden en partnerschappen aangaan met kerken in het zendingsveld. Wil je hier meer over weten? Download dan de Kerkenbrochure van CAMA Zending of neem eens een kijkje op www.merkbaaraanwezig.nl.

Wil je meer weten over Rocco? Lees dan zijn indrukwekkende getuigenis in de EO Visie of stuur hem een mail (rocco@camazending.nl).

Foto: Willem Jan de Bruin (EO)

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.