Secretaris ABC: Dio Glaudemans

De bestuursleden en medewerkers van ABC Gemeenten stellen zich één voor één voor. Deze keer is het de beurt aan de secretaris: Dio Glaudemans.

Al meer dan dertig jaar kom ik in de CAMA Parousia Gemeente Zoetermeer. Het is een prettige gemeente, waar ik in de loop van de tijd allerlei taken heb verricht. Op dit moment ben ik beameraar en lid van het Zendingsplatform. Zending is belangrijk, omdat het bijdraagt aan de grote opdracht van de Heer om alle volken te bereiken. Dit laat iets van Gods hart zien.

Sinds twee jaar ben ik gepensioneerd. Daarvoor was mijn werk bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, waar ik me bezig hield met automatisering.

Al eerder ben ik secretaris geweest van het landelijk bestuur. Eerst van CAMA Gemeenten Nederland en na de fusie in 2006 ben ik acht jaar secretaris geweest van ABC Gemeenten, en dat ben ik opnieuw sinds eind 2017. Het is soms handig dat ik nog iets weet, hoe het in het verleden ging. Ik ben de Heer dankbaar dat ik Hem mag dienen als secretaris. Het is een voorrecht dat ik dit mag doen.

Ik geloof dat het een goede zaak is dat ABC Gemeenten samen gaan met de Unie van Baptistengemeenten. Het geeft een positief signaal af in Nederland, dat er na vele kerkscheuringen nu een omgekeerde beweging is. Samen sta je sterk, samen heb je meer expertise in huis, en samen kunnen we als gemeenten elkaar tot steun zijn.

Dio Glaudemans

2 reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.