Trainingen voor ervaren sprekers

In 2019 zijn er opnieuw trainingsmogelijkheden bij Geloofwaardig Spreken voor ervaren sprekers.

Steengoed preken
Er staan weer diverse preek- en spreektrainingen op het programma. Centraal staan het ontdekken van een Bijbels verantwoorde boodschap en het ontwerpen van een steengoede structuur. In mei start opnieuw het 6 Maanden Programma Steengoed preken voor ervaren sprekers, waarin de nadruk ligt op een boeiende presentatie.

Ongemakkelijke teksten
In het voorjaar zijn voorgangers en predikanten ook welkom bij een meerdaagse training in samenwerking met Permanente Educatie Predikanten (PEP) van de Theologische Universiteit Kampen. Onderwerp is het preken over ongemakkelijke teksten.

Herziene editie
Eind augustus verscheen bij Uitgeverij Kok de herziene editie van Geloofwaardig spreken. Het boek verscheen in 2012. De nieuwe editie telt honderd extra bladzijden. In ieder hoofdstuk tref je een aantal uitspraken van sprekers aan en daarnaast veel nieuwe voorbeelden en tips. Op de vragen die deelnemers tijdens trainingen stelden, lees je in deze editie de antwoorden.

Sinds 2012 heeft trainingsbureau Geloofwaardig Spreken de missie trainingen te geven voor een kerk met impact. Paulien Vervoorn: ‘God is het waard dat we zijn goede nieuws goed communiceren.’ Meer info, aanmelden of het boek (met gratis verzending) bestellen? Zie www.geloofwaardigspreken.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.