Vacature Meppel voor enthousiaste jeugdwerker

De Baptistengemeente Meppel heeft een vacature voor een enthousiaste jeugdwerker voor 0,4 fte. Lees hieronder het profiel. Solliciteren kan tot 1 oktober.

WIE WIJ ZIJN:
De Baptistengemeente Meppel (http://www.baptistenmeppel.nl/) wil een veilige plaats zijn waar mensen God en elkaar kunnen ontmoeten en waar mensen worden hersteld en vernieuwd naar het beeld van Jezus. De gemeente telt veel gezinnen met kinderen.

DE TAKEN:
Wij verwachten het volgende van de jeugdwerker:
✔ Je houdt het overzicht over en coördineert het kinder- jeugdwerk in de gemeente.
✔ Je neemt kennis van de visie op kinder- en jeugdwerk. Je wordt uitgedaagd om die verder te ontwikkelen in overleg met de leiding van de gemeente.
✔ Je werkt zelfstandig en op eigen initiatief.
✔ Je weet vrijwilligers te betrekken in en te motiveren voor het kinder- en jeugdwerk.
✔ Je werkt samen in een collegiaal team met een voorganger en twee zorgwerkers.
✔ Je wordt diaken en als zodanig neem je ook regelmatig deel aan vergaderingen van de raad.

WIJ ZOEKEN:
1. Iemand die God van harte liefheeft en die vertrouwt op zijn woord. Die gelooft dat zijn zonden vergeven zijn door het offer van Jezus en die van dat geloof getuigenis heeft afgelegd in de doop.
2. Iemand die bewogen is met kinderen en jongeren en voor hen en de andere teamleden een inspirerend voorbeeld is.
3. Iemand die zich wil inzetten binnen de Baptistengemeente Meppel.

WIJ VRAGEN:
1. Hbo werk- en denkniveau.
2. Ervaring in kinder- en/of jeugdwerk.
3. In staat kinder- en jeugdwerkers toe te rusten.
4. Goede sociale en organisatorische vaardigheden
5. Onderschrijving van de grondslag van de Baptistengemeente Meppel.

WIJ BIEDEN:
Wij bieden een aanstelling voor twee dagen per week (0,4 fte) op basis van een 40-urige werkweek.
Het salaris wordt bepaald op basis van de opleiding, ervaring en kwaliteiten van de kandidaat en ligt in de bandbreedte tussen € 2.500 en € 3.800 bruto per maand op basis van een voltijds dienstverband.
De arbeidsovereenkomst wordt vooreerst aangegaan voor een periode van maximaal één jaar. Bij gebleken ‘match’ met de gemeente behoort continuering op basis van een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

PROCEDURE:
Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jelte Harmannij, e-mail: jelteharmannij@hotmail.com of telefonisch: 06-22576054
Je kunt je interesse in deze vacature kenbaar maken door deze vóór 1 oktober 2020 te sturen aan sollicitatie@baptistenmeppel.nl.

Het dienstverband zal per 1 december 2020 ingaan of zoveel eerder als mogelijk of later als noodzakelijk.