Vacature Office Manager m/v (0,5 fte)

ICHTUS Vrije Baptisten Gemeente in Wierden is een moderne, groeiende kerk met op dit moment ca. 850 leden, vrienden en kinderen. Wij willen een zorgzame en warme gemeente zijn waarin Jezus Christus centraal staat en die relevant is voor de regio. Door de groei van de gemeente ontstaat ruimte voor een Office Manager.

Office Manager m/v  (0,5 fte)

De Office Manager geeft leiding aan een team van mensen dat de ondersteunende staftaken verzorgt, zoals communicatie, secretariaat, personeel en organisatie, ICT en financiën. Hij of zij draagt zorg voor de ondersteuning van de Oudstenraad in diverse administratieve en organisatorische zaken en treedt op als ’Personal Assistant’ van onze pastores.

Wat breng je mee?

  • Je hebt ervaring in secretariële- en managementondersteuning en ervaring in het leidinggeven en/of aansturen van een team
  • Je hebt ervaring met diverse communicatie-uitingen
  • Je beschikt over een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
  • Je bent ook ‘s avonds beschikbaar in verband met vergaderingen
  • Je hebt opleiding en/of werkervaring op tenminste hbo-niveau

We vragen van de Office Manager om lid te worden van de gemeente en van harte achter de identiteit  van de gemeente te staan. Het betreft in eerste instantie een functie van 20 uur per week. Bij verdere groei van de gemeente is uitbreiding van de uren mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring

Voor deze functie gelden de voorwaarden en normen van de ABC-gemeenten.

Definitieve aanstelling gebeurt op grond van een evaluatiegesprek na 1 jaar.

Informatie

Over de inhoud van deze functie kun je nadere informatie verkrijgen bij de Oudstenraad, dhr. Geuko van Dijk (06-55483369).

Solliciteren

Sollicitaties (motivatiebrief en CV) kun je tot 15 maart 2019 zenden aan vacatures@ichtus-vbg.nl. De eerste gesprekken zullen in de weken daarna plaatsvinden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.